Как да разбера дали в града, в който живея скоро ще има ресторант на KFC?

Откриването на нови ресторанти на KFC обявяваме във Facebook страницата на KFC България и на www.kfc.bg

Мога ли да празнувам рожден ден в KFC?

Детско парти в KFC се провежда в няколко ресторанта: KFC Лъвов Мост, KFC Младост-бул.Сахаров и KFC Люлин 7- Джавахарлал Неру. Можете да направите резервация на тел 02/81 97 00, 0889 90 91 30 или в ресторанта при дежурния мениджър.

Как да проверя своите точки?

Попълвайки формата за регистрация на http://kfc.bg/bg/register.php , на посоченият от вас в регистрационната форма email, получавате данните за достъп до профила си в http://www.kfc.bg (KFC Club). След получаване на картата в посочения от вас ресторант ще получите и персонален код (уникалният цифрен номер на картата ви.) При следващото си влизане в профила ви, трябва да регистрирате този персонален цифрен номер, така ще може да получавате информация за събраните от вас точки.
Информацията за събраните от Вас точки ще се обновява всеки месец  до 8 - мо число.

Как мога да получа карта KFC клуб?

Попълнете регистрационната форма тук в сайта. Своята клубна карта KFC може да получите в посочения във заявлението ви при регистрация ресторант на KFC, след 15 календарни дни от момента на подаване на заявлението. Издадените и активирани карти се пазят в ресторанта, в рамките на 3 календарни месеца и след това се деактивират.
При получаване на картата ще получите 20% еднократна отстъпка, и след тази поръчка ще може да трупате точки в картата си. Картата ви е валидна за услугата „доставки до дома и офиса".
При получаването на картата и при своята първа поръчка на домашни доставки, трябва да съобщите номера на картата си, за да може същата да бъде регистрирана в системата.

Какво ми дава членството в KFC kлуб?

KFC клуб е програма за лоялност на веригата ресторанти KFC (собственост на Самекс ЕООД), която дава възможност на участващите в нея да печелят точки. Всеки член на KFC клуб може да получи клубна карта с отстъпка за пазаруване в ресторантите на веригата в България, срещу определен брой реализирани точки.
В зависимост от събраните точки всеки член може да стане притежател на Сребърна, Златна или Платинена карта KFC Club с отстъпка съответно от 5% или 10%, за 3 месеца, в рамките на следващото тримесечие.

Къде важат картите KFC клуб?

Картата КFC клуб важи за всички ресторанти на KFC, собственост на Самекс ЕООД и за Доставки по домовете в София, Пловдив и Бургас.

Къде важат картите KFC клуб?

Откриването на нови ресторанти на KFC обявяваме във Facebook страницата на KFC България и на www.kfc.bg

Мога ли да заплащам с карта, когато пазарувам в KFC?

Във всички ресторанти на KFC можете да заплатите с карта, с изключение на Доставки по домовете. Там приемаме плащане само в брой.

В кои райони на София няма KFC доставки?

Районите в София,които НЕ се обслужват са: Кремиковци, Враждебна, Христо Ботев, Факултета, Банкя, Суходол, Филиповци, вилна зона Килиите, Бусманци, Герман, Ботунец, Божурище, кв.Требич, Казичане, Кривина, Лозен, Иваняне, Мировяне и др.

Каква е цената за доставка KFC?

При поръчка над 27 лв. доставката е безплатна, при поръчка под 27 лв. доставката е 2,49 лв.

На кой телефон мога да си поръчам доставка KFC?

Телефонът за доставки KFC e 0700 11 999 /на цената на градски разговор/ от 11,00-24,00 часа за София, 11-22,00 часа за Пловдив и Бургас

В кои градове има доставки KFC?

Градовете, в които има доставки KFC са: София, Пловдив, Бургас.

Как мога да кандидатствам за работа в KFC?

Можете да кандидатствате директно в сайта на KFC през секция Кариери. Попълнете онлайн формуляра. Ще се свържем само с одобрените кандитати.

kfc.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности.

Поръчай онлайн

0700 11 999
  • София
  • Пловдив
  • Бургас