#Нашите служители
В момента не се приемат поръчки. Работно време: 11:30 до 22:30 ч.

Нашите служители


Кои сме ние?

Ние сме 1 екип с 1 визия, знание, сърце и цвят!
Нашият екип се състои от над 800 страхотни колеги, хора като теб!

САМЕКС ЕООД оперира ресторантите на KFC в България от 1994 г. и сме първият оператор в сферата на бързото обслужване на българския пазар. Ние представляваме и веригите DUNKIN' DONUTS и NORDSEE.

САМЕКС ЕООД е сред лидерите на пазара. Основният принос за нашите постижения е на екипа ни от усмихнати и ентусиазирани служители, които ежедневно осигуряват на нашите клиенти вкусна и качествена храна, поднесена с усмивка. Хората в нашия екип са отговорни към клиентите на веригата, а ние сме отговорни към хората ни.

Най-големият капитал на САМЕКС ЕООД са служителите ни, вярваме в тях и правим сериозни инвестиции за тяхното развитие. Нашето обещание към натоящите и бъдещите ни служители е "Бъди себе си". Даваме възможност на всеки да изразява личността си и със своята уникалност да допринася за успеха на фирмата.

Какво може да направим ЗАЕДНО?

Всичко, което правим, се основава на нашите ценностите: уважение, справедливост, доверие, отворена комуникация, признаване и непрекъснато развитие.

Ние работим ЗАЕДНО
Работим в екип и се подкрепяме, поставяме си високи цели и ги постигаме заедно, превръщаме предизвикателствата в успехи!

Развиваме се ЗАЕДНО
Изграждане ноу-хау, развиваме уменията си и ги предаваме на другите. В зависимост от вашите лични и професионални намерения, ние ще изберем правилната формула, за да получите това, което искате!

Забавляваме се ЗАЕДНО
Създаваме неформална атмосфера и приятелска среда, организираме вътрешни конкурси, годишни награди и партита, доброволно участваме в различни благотворителни прояви и се забавляваме заедно!

Стани един от НАС

Ние непрестанно разширяваме екипа си. Стани един от нас, няма нужда да имаш предишен опит, ние ще те подготвим за избраната от теб позиция. KFC е страхотно място за работа, където ще срещнеш приятели, подкрепа и ще получиш нови знания и умения, както и възможност за развитие. Ние се гордеем с факта, че мениджърите на нашите ресторанти са започнали кариерата си в KFC като членове на екипа и са се развили в йерархията на компанията!

Кандидатствай сега

Поръчай през мобилното ни приложение

Поръчай онлайн

0700 11 999
  • София
  • Пловдив
  • Бургас